Een gastronomische ervaring bij u thuis.

Met passie voor het maken van culinaire hoogstanden bezorgd of kookt Booy Bakker bij u thuis of op locatie. Te boeken voor intieme of grote gezelschappen.

Contact

Het verhaal van de chef en oprichter.

Booy Bakker is geboren en getogen in Callantsoog. Hij heeft al op jonge leeftijd zijn passie voor tuinieren, koken en bakken ontwikkeld. Door de ervaringen bij restaurants zoals La Première, Restaurant Hotel Merlet en De Librije, heeft hij zijn liefde voor eten steeds meer kunnen ontdekken en dus besloten om een cateringservice op te zetten. Bij BBakker Culinair zullen u en uw gasten verwend worden met de meest smaakvolle gerechten, amuses of oesters!

Zelfverbouwde ingrediënten

Booy vind het belangrijk om te werken met hoogwaardige ingrediënten die zoveel als mogelijk is uit de streek komen. De groente, bloemen en fruit die hij gebruikt verbouwd hij samen met zijn opa in de moestuin waardoor er altijd met het seizoen rekening gehouden moet worden. Momenteel is Booy de 5de generatie die gebruik gaat maken van de moestuin! Laat u verrassen door de verschillende culinaire mogelijkheden, als uw optie niet op de website staat neem dan vrijblijvend contact met Booy op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen.

Martin Mos

Heerlijke Paasbrunch bij Booy besteld. Dit wordt door hem thuis bezorgd en voorzien van uitleg. Heerlijke verse producten van zeer goede kwaliteit. Zo kun je luxe uiteten in je eigen huis. Een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Kim De Boer

Booy verzorgde op de opening van mijn nieuwe kapsalon de amuse hapjes. Alle gasten die er waren zijn laaiend enthousiast! Booy is heel professioneel en creatief. Niet alleen de gerechten waren heerlijk, je krijgt er ook een heel blij en positief persoon bij! Een aanrader!

Wesley van Eerden

Weekendje weg naar callantsoog, op advies hebben wij voor het eerst een privé kok gehuurd en mijn eerste ervaring is erg positief! Hebben het 5 gangen menu besteld, alles werd geregeld borden/wijn/amuses/brood en natuurlijk heerlijke gerechten.

Dirk Kool

Buitengewoon goed! We hebben de 12 oesters besteld, alle drie de smaken passen perfect bij de oesters.

E. Kempe

Prive kok aan huis ingehuurd. Wat een ervaring, normaal gaan wij uiteten in een restaurant maar deze keer gewoon bij ons thuis. Booy verzorgt alles van borden tot de wijn! Geweldig gegeten!

Quint Liezen

Recent de Amuse Kist van Booy Bakker besteld en tot mijn verbazing een fantastische kist met heerlijke lekkernijen bezorgd gekregen! De kist waar het in geleverd werd was al erg stevig en prachtig om te zien! En dan natuurlijk de inhoud amuses die sterwaardig zijn! fantastisch! Ik zou snel weer een kist van hem bestellen!